|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Bekdikler | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
ertuğrulözdemir
Üye
|
![]() Konu: ZENGEN ŞENLİĞİGönderim Zamanı: 21/Temmuz/2009 Saat 15:53 |
|
İki yıldır kıt imkanlarla da olsa yapılan bizim Zengenimizin Şenliğine ne oldu. Beğenilmeyen Ali DEMİR bulup buluşturup her yıl yapmaya çalışıyordu. Ali gitti şenlik bitti mi ?
Şenlikteki organizasyonu, gelen sanatçıları beğenmeyen arkadaşlar nerdeler?
Ne oldu şenliğimize ???
|
|
|
Ertuğrul ÖZDEMİR - Yeşilyurt Hasan Yaldır İlköğretim Okulu - Altunhisar - NİĞDE
|
|
|
|
|
Facebook'ta Paylaş |
|
| tesekkür edenler: | sonner, DOST, artuğ, sevilay, efemrefe, bayer, muhsin, aliye42, |
|
bayer
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29/Temmuz/2009 Saat 22:18 |
|
Düşüncelerinden dolayı ertuğrul adaşıma katılıyorum. Ama kimseyi eleştirmiiyorum sadece yılda bir kez yapılan pınar başı şenliğinizin bu yıl olmamasına üzüldüm. Fazla açılmadan masrafsız olarak köy halkının kendi imkanları ile bir pıknik havası verılerek yaz sezonunda izinli olarak diğer illerden gelen köyün gençlerini birbirleri ile tanıştırmak ve kaynaştımak amacı ile böyle bir orğanize yapılsa çok iyi olurdu.Yaşlılarımızın geçmişteki geleneklerini ve oyunlarını sergilemiş olsanız bile hem bu gelenekler unutulmaz hemide seyreden yaşlılarımız gençlik yıllarını hatırlar onlara büyük bir moral kaynağı olur.İnşallah gelecek yıllarda bu şenliğin yapılması dileği ile zengen halkını yediden yetmişine selamlıyorum. Ertuğrul bayfidan.
|
|
|
koparma gülleri dalinda kalsin
beni yaktin birde bülbül yanmasin
|
|
Facebook'ta Paylaş |
|
| tesekkür edenler: | muhsin, baran, artuğ, |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|